Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
25.02.2021
FINANCOVÁNÍ !!
Situace v dnešní době není lehká a je složité vydávat  vlastní prostředky pro podnikání. Využijte financování pro kusová zařízení,  nebo celé projekty... číst celé
15.01.2021
DÁRKOVÝ POUKAZ za každý nákup!
Drazí zákazníci, spustili jsme pro Vás novinku! Slevu na každý nákup až 15%. Stačí v našem eshopu frigostore.cz nakupovat co jenom  budete chtít a za ... číst celé
11.12.2020
DOPRAVA ZDARMA !!
Využijte naší celoroční akce na vybrané značky chladících zařízení, kde máte vždy DOPRAVU ZDARMA po celém území ČR. Při objednávce se  určitě nezalekn... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

SERVIS - HELPDESK 24/7

+420 736 764 431, servis@frigopro.cz 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

VLASTNÍ ZÁZEMÍ


Nejsme jenom internetový obchod, ale disponujeme vlastní prodejnou v Brně se sklady a velkým servisním zázemím pro údržby a servisní zásahy Vašich zařízení.

TOP SLUŽBY


Klademe důraz v celé naší firmě na precizní práci a kvalitu našich služby. Od komunikace s Vámi, doporučení produktu až po samotné dodání a případné instalování zařízení.

SERVIS 24/7


Servisní činnosti realizujeme s maximální péčí, odbornými znalostmi a přesností, takže můžeme garantovat špičkově odvedenou práci v krátkém časovém termínu.

 

Informace pro zákazníky

Nejsme jenom eshop s chlazením. Jsme především servis chlazení, takže nakupujete od opravdových odborníků, kteří Vám rádi poradí s Výběrem vhodného zařízení - jsme tu pro Vás.

Více na www.frigopro.cz 

Kde nás najdete

David Kuře-FRIGOPRO

Svitavská 917/17

614 00 Brno-Husovice

Otevírací doba

Po-Čt 8:00 - 17:00

Pá 8:00 - 16:00

Kontakty
FRIGOPRO eShop chladící a mrazící techniky
Zákaznická podpora Frigopro
Zákaznická podpora Frigopro
(Po-Pá, 8-17 hod.)
All rights reserved Copyright © 2021 FRIGOPRO
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz